24.7.09

UUNIPERUNAT

Muutama iso Rosamunda peruna

Täyte:
150 g Turkkilaista jogurttia
250 g ruohosipulituorejuustoa
160 g kylmäsavupororouhetta
50 g punasipuli

Ohje:
1. Pestyt perunat kypsyvät folioon käärittynä 200 C° noin tunnissa
2. Sekoita vahva jogurtti, tuorejuusto, savupororouhe ja sipuli.
3. Tee kypsään perunaan viilto ja puristeta se auki
4. Lisää täyte ja nauti salaatin ja leivän kanssa.

Vaimon paistaessa joitakin uuniruokia huomasin, miten kiertoilmauuniin jäi hyvää tilaa. Samoilla lämpimillä voisi paistaa vajaan kilon annoksen Rosamundaa, jota sattumoisin oli varastossa.
On se vaan niin hyvää tuo uuniperuna ja helppo valmistaa, joten se käy hyvin myös mieheltä, jolla on kokkipeukalo keskellä kämmentä. En saanut moitteita, niin hyvin onnistui täytteen sekoitus ja paistaminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!