Ota riisikattila ja laita siihen kiehumaan riisiä. Kuori noin 8 cm. läpimittainen iso sipuli ja hienonna se hyvin. Lisää hienonnetun sipulin sekaan kolme munaa, 2 kukkura päällistä ruokalusikallista vehnäjauhoja ja ½ teelusikallista suolaa, ½ kahvikupillista valkosipuli-hunaja kastiketta. Loraus sushi-etikkaa maustaa riisin. Muina mausteina voi käyttää esim. Mishima yukari jauhetta, jota saa lähimmästä aasialaisesta ruokakaupasta. Lisämausteita voi käyttää makuhermojen sallimissa rajoissa. Sekoita taikina hyvin ja paista oliiviöljyssä pannulla kuten lätyt.
- Tutustukaa lumoavaan makuelämykseen.
Ohjeen lähetti minulle Hannu Kivi, Salmon Arm, Canada.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kerro mielipiteesi!