4.10.08

Käyttöliittymä ulkomaailmaan


Jatkuva muutos on jokapäiväinen asia, joka tapahtuu haluamme tai emme. Ei taida oikein mikään pysyä muuttamattomana, siksi ”takinkääntäminen” on tarpeellista, jopa välttämätöntä.

Olemme kiinni maailmassa muuttuvien käyttöliittymien kautta. Nykykyisin ei keskikaupungille kannata juuri ajaa omalla autolla, sillä ilmaisia parkkipaikkoja ei ole ja pysäköintitaloissa on korkeat paikoitusmaksut. Kauppakeskukset ovat muodostuneet omalla autolla liikkuvien keitaiksi.

Monien alojen erikoisliikkeitä ei enää tarvita, sillä marketista on helppo ostaa tai netin kautta on hyvin kätevää tilata tuotteita edullisesti, mistä päin maailmaa tahansa. Samalla nettitilaus vähentää auton tarvetta, sillä tilattu tuote tuodaan kotiin tai se on noudettavissa lähimmästä postista.

Perinteinen kirje on nykyisin lähes antiikkia, sillä teksti-, kuva- ja ääniviestit kulkevat valon nopeudella bittiavaruudessa.

Käyttöliittymämme ulkoiseen maailmaan on muuttunut, eikä muutostahti ole edes hidastumaan päin, joten otetaan uusi tekniikka käyttöön ja odotan upouutta ja entistä ihmeellisempää tulevaisuutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!