18.6.07

Kesä kuluu joka vuosi

Monilla meistä on niin kiire viettää kesää, ettemme ehdi nauttimaan siitä. Eihän meillä pitäisi olla koskaan kiirettä, sillä kaipa tämäkin kesä jatku ainakin syyskuulle. Tosin Juhannuksesta päivät lyhenevät ja yöt pimenevät.

Joissakin lehdissä repostellaan lomastressiä, suorastaan sitä lietsoen. Itse luodun kiireen vuoksi kaikki eivät ehtineet kiinteytyä uimarantakuntoon, ehkä etelänmatkakin jäi varaamatta, eikä veneen kunnostus valmistunut ajallaan. Saatamme jo laskea aamukammasta, kuinka monta viikkoa kuluu ensilumeen.

Heräisimme ottamaan oppia lapsilta. Miksi, silloin lapsuudessa kesät tuntuivat pidemmiltä, kuin nyt? Syy ei varmaan ole edes se etteivät pienimmät kykene laskemaan päivien kulumista. Lapset osaavat nauttia tämän päivän auringosta ja lämmöstä murehtimatta niitä seuraavia sateisia päiviä. Sateet ja poutapäivät ne vasta yhdessä kesän tekevätkin.

Säätila, pouta- ja sadepäivien suhde on pääpuheenaihe, siellä missä ihmiset kokoontuvat, jopa näissä blogeissamme olemme huomaamatta ajankulun ja säätilojen armoilla.

Ihmisen mieli tarvitsee aurinkoenergiaa. Juhannusta vietetään tällä viikolla, päätä pysähtyä nauttimaan kesän mahdollisuuksista, antamalla virtaa akuillesi, sillä nyt sitä energiaa virtaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!