15.2.25

Airfryerillä

 – kätevästi keittiössä

Kuka olisi uskonut, että pienestä kiertoilmauunista tulisi keittiöön uusi tärkeä apulainen? Airfryer on vienyt uunilta ja mikrolta työt ja sulattanut tiensä käyttäjien sydämiin.

Miksi airfryer on niin suosittu? Olen alkanut pitää airfryeriä uunin kilpailijana meidän 2-hengen kotitaloudessa. Sen nopeus ja helppokäyttöisyys sopivat arkeen. Perinteinen uuni on jäänyt vähälle käytölle, koska airfryer suoriutuu lähes kaikista tehtävistä nopeasti ja kätevästi.

Erityisesti pakasteet kypsyvät rapeaksi, se on osoittautunut mainioksi tavaksi hyödyntää airfryeria. Ei tarvitse lämmittää koko pakettia kerralla, ja lähes tuote kuin tuote on valmis kymmenessä minuutissa suoraan pakkasesta otettuna.

Airfryerillä onnistuu ruokien kypsennys, kunhan jaksaa odottaa vähän pidempään. Uunilohi ja jauhelihapihvit valmistuvat ripeästi – vailla paistinpannun käryjä ja lisärasvaa. Se soveltuu mainiosti myös esimerkiksi pizzapalojen lämmitykseen. Kypsennän airfryerilla kananmunat ja perunat ilman vettä ja sillä voi leipoa kakkuja. Kannattaa kokeilla!

Vinkkejä airfryerin käyttöön

  • Airfryer on mainio väline yrttien kuivaamiseen nopeasti ja helposti.
  • Valmista herkullisia lämpimiä voileipiä paahtamalla ne airfryerissa.
  • Airfryer paahtaa pähkinät tasaisesti ja nopeasti.
  • Leikkaa perunat ohuiksi viipaleiksi ja paahda ne airfryerissa.
  • Valmista omat kuivatut hedelmät ilman erillistä kuivuria.
  • Kokeile leivo keksejä tai donitseja ja paista airfryerissa.
  • Grillaa vihannekset helposti ja nopeasti terveelliseen lisukkeeseen.
  • Paahda leipää airfryerissa ja lisää salaatteihin.
  • Valmista itse tehtyjä kananugetteja vähemmällä öljyllä ja rasvalla.
  • Jne...

Airfryerin aikakaudella, perinteiset uunit ja mikroaaltouunit saavat väistyä sivuun. Kukapa olisi uskonut, että pienestä kiertoilmauunista tulisi keittiön korvaamaton apuväline?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!