Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

1.12.06

Karin ohitse

Tänä iltana ratkeaa kuka saa lähtiessään Sub TV:n Big Brother talosta 50 000 € rahasumman. Kohtuullinen korvaus kolmenkuukauden ”akvaarioasumisesta”, jota on voinut seurata livenä, jopa 24 tuntia vuorokaudessa.
Henkilöistä on tullut julkkiksia. Se on varma, että heidät tunnetaan, sekä hyvässä ja pahassa. Ulkomaailmasta suljettu asuminen stressaa samoin kuin painetta lisää, vaihtuvat turhat tehtävät. Jokainen on näytellyt itseään aataminasuisesta alkaen.
Loppupelissä mukana on neljä osallistujaa, josta kansanäänestyksellä ratkaistaan, kuka saa tuon palkkiosumman itselleen. Kaikki mukanaolevat ovat osoittaneet erilaista käyttäytymistä ja selviytyneet. Ihailtavinta on ollut Sarin tyyneys. Kaikkien blondien kunniaksi, tuo tyttö on tehnyt hyvää työtä kestäen ja luovien Karikkojen ohitse. Pidän häntä suurimpana suosikkina, todellisena selviytyjänä. Kansa äänestää, joten voittaja voi olla kuka tahansa noista neljästä. Uskon ja toivon Sarin ansaitsevan tuon palkintosumman. Se nähdään tänä iltana.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home