Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

25.12.06

Lahjat

Annotated Original
Jouluaattona 2006

Jouluaatto on lapsille ja aikuisellekin toiveiden täyttymys. Pukille on kirjoitettu ja muutenkin toiveet on tuotu julkisesti esille. Joulupukista ei haluta luopua, vaikka oma järki voikin tuoda suuren epäilyn Joulupukin olemassaolosta.
Juho 7 v. oli innoissaan Joulupukin vierailusta, mutta tarkemmin asiaa pohtiessaan hän totesi. " Viisi vuotta meillä kävi oikea Joulupukki, mutta kahtena viimejouluna se on kuulostanut ja näyttänytkin siltä, kuin naapurin setä olisi ollut Joulupukin vaatteissa."
Aattoillan odotus luo jännitystä ja hämärässä valistuksessa odotettu vieras saapuu ja laulattaa. Samalla saamme tunnustusta menneestä vuodesta.
Kaikki paketit ovat kivoja, mutta parhaita ovat ne joita on todella toivonut ja malttamatta odottanut. Jotkut lahjat ovat tarpeellisia nekin, mutta ne ovat pettymyksiä, sillä ne ovat niitä, jotka olisi saanut ilman toivomista ja odottamista.
Jouluaatto oli jälleen toiveiden täyttymys, joten ikään katsomatta on hienoa saada olla lapsenmielisenä muiden lasten seurassa.

2 Comments:

Blogger Pisarat said...

Meillä on käynyt sinullekin tuttu joulupukki, yhteinen ystävämme- arvaatko kuka ?

17.2.08

 
Blogger Mikkola said...

Kyllä minä arvaan, eikä se ole edes vaikeaa.
Oikea Joulupukki asuu Korvatunturilla ja kiireistään huolimatta hän ehtii pistäytyä kaikkien kilttien lasten luona.
Me kaikki tunnemme tämän saman, jo ikääntyneen yhteisen ystävämme kaikkialla.

18.2.08

 

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home