Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

15.3.07

Puheenaiheita

Vaalit ovat aivan ovella ja se on jo niin kulunut puheenaihe, että kyllästyttää, miten vanhoja asioita vatvotaan. Tuntuu kuin Suomea johdettaisiin peruutuspeiliin katsoen. Vaalikeskusteluissa odotin katsottavan enemmän tulevaisuuteen, eli millaiseksi uusi esikunta haluaa muuttaa maamme 4 vuoden toimikautensa aikana.

Kevät tule ryminällä ja muuttolinnut ovat etuajassa. Niillä voivat vielä varpaat paleltua mahdollisen takatalven koittaessa. Ei ole aikaisesta keväästä minulle haittaa, mutta aikainen kevät on usein tuonut huonon kesän.

Kevään koittaessa viherpeukaloa syyhyää, jo kovasti. Pessimistisesti ajatellen, miten monella meistä kuluu paljon rahaa, kun ensinnä ostamme pussitolkulla siemeniä, sitten keväämmällä taimia ja syksyn koittaessa haemme torilta valmiita edullisia puutarhatuotteita, koska omalla palstalla eivät oikein hyvin kasvaneet, kuin rikkaruohot.

Liikenneonnettomuudet puhuttavat, sillä talven aikana niitä on ollut poikkeuksellisen paljon. Tasoristeykset ovat etenkin vaaran paikkoja. Eilen illalla, joku ajoi Vaajakoskella moottoritietä väärällä kaistalla. Siitähän ei selviä ilman pahaa onnettomuutta. Yksi kuolonuhri.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home