Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

4.11.08

Ei lomaosakketta!

Kutsuivat minut ja vaimoni lomaosake-esittelyyn, "ruokapalkalla". Meillä oli loistava esittelijä, kaunis nainen. Hyvälle ystävälle oli vaikea sanoa, ei, en osta! En pitkästynyt, sillä koko ajan tapahtui jotain jännittävää. En ymmärtänyt kaikkea, mitä ne termit tarkoittivat, mutta suhtauduin kuulemaani aidolla innostuksella.

Totesin, että lähellä oli metsiä, lenkkipolkuja järviä ja kylpylä. Kaikki tämä toisella puolella maata, matkaa kotoa 350 km. Kävimme tutustumassa esittelyhuoneistoon, jossa oli huippuvarustelu, keittiö viimeistä huutoa, taulutelevisio ja tietokonekin. Kävi ilmi, ettei tämä ole kallista, jos en halua ruuhkaista sesonkiviikkoa. Minulle tuli paha olo, kaikki niin loistavaa, mutta tämä talouden taantuma. ”Nautit luonnosta, me uskomme, että viihdyt täällä”, hän sanoi. Istun ja ajattelen, en osaa kieltää mitään, mutta en myöskään päätä kauppaa, en tänään, en huomenna. Kauempaa tarjous ei ole näillä ehdoilla voimassa. Niin mukava esittelijä enkä minä osaa tehdä ratkaisua, mitään ei tapahtunut. katselin paikkoja ja kuljin ympäristössä. Sama juttu. En pidä itseäni vaativana, mutta kaipaan kuitenkin, jotakin muuta. Ilmoitin seuraavana päivänä tekstiviestillä hylänneemme tarjouksen.

Nyt jälkeenpäin ajattelen tapahtunutta, huomaan että loman sitominen tiettyyn paikkaan ei sovi meille enkä jaksa laskea vaihtopisteitä. Esittelystä saimme lounaslippuja, joiden anti maistui hyvin.

Tunnisteet:

0 Comments:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home