Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

29.3.09

Kesäaikaan!


Pallohdake
Kesäaika on alkanut siitä huolimatta, ettei ulos katsoessa näytä ollenkaan kesäiseltä. Nythän sataa lunta, joten talvi vahvistuu. Onneksi kuitenkin lämpömittari näyttää tuossa ikkunalla +2,0° lämpötilaa. Jospa uusi lumi olisi vanhan lumen surma, kuten vanha kansansanonta kertoo.

Kellojen inventaari kahdesti vuodessa, siinä huomaa miten monessa paikassa noita ajan näyttäjiä on. Pitäisi oikein muistikirjaan tai tietokoneelle merkitä, jokainen kello. Kameroissa ja kaikenmaailman kännyköissä ja MP3 soittimissa, tietenkin myös telkkareissa ym. Tämmöinen vuodesta 1981 alkanut aikasiirto saattaa jatkua. Miksei noihin laitteisiin laiteta radio kontrolloituja kelloja, jotta me laiskat immeiset pysyisimme oikeassa ajassa, ilman ruuvaamisia?

Nyt kun sitten saan kaikki rattaat käännetyksi, niin lokakuun viimeisenä sunnuntaina ne taas siirrän takaisin normaaliaikaan.

Tunnisteet: ,

2 Comments:

Blogger Kampai 70 said...

Kyllä minä olen aina täällä Kanadassa ihmetellyt, miksi on laitettu tuollainen kesäaika ja talviaika. Eihän sillä edes busines miehet hyödy mitään, niin kuin esim. Isien ja äitienpäivinä. Olisi parempi ajatus, että laitettais "Meidän Mirrin" tai "Meidän Hauvan päivä. Silloin menis mirrin kukat ja hauvan kukat kaupaksi tai luut ja hiiret. Voihan se tuo ajan siirto ehkä muutamilla hätäisillä hepuilla kuten minulla rikkoa kellon tai viisarit vääntyy, näin ollen siitä tulee vähän businesta. Kuitenkin huomattavasti vähemmän kuin äitien päiväkukista tai isienpäivä sellaisita. Kuitenkin olisi hienoa laittaa otsikko kauppoihin "Ajansiirtopäivän Kukkia tässä kaupassa ja karkkeja 10 euroa purkki" Kuinka tämä ajatus toimisi.

30.3.09

 
Anonymous EEM! said...

Siinä sitä onkin ideaa, sillä kaupallistamalla nuo kellonsiirtopäivät voisi uhkaava lamakin poistua. Kukkia keväälle ennen kuin hanki sulaa ja syksyllä puolestaan kesän viimeiset kukat kaupaksi. Ehkä joku ottaa vinkistä vaarin ja tekee tästä ideasta tilin.

30.3.09

 

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home