12.1.11

Härrävärkki

Tuosta otsikosta tulee paljon mieleen, mutta päällimmäisenä uskon sen tarkoittavan kotitietokonetta, tuota tuttua ja tärkeää laitetta, jota ilman ihminen ei toimeen tule. Ei ainakaan semmonen ihminen, joka on sen käyttöön vihkiytynyt vähintään, kuin omaan vaimoonsa. Jorman nykyinen kone on vuoden palvellut kiitettävän hyvin. Ostaessaan koneen hän teki kolmevuotisen huoltosopimuksen, jonka aikana ei ainakaan tapahdu pettämistä. Nyt se oli vietävä neuvolaan, jossa konetta kesytetään ja rokotetaan se uudella Nortonilla. Pahalainen, kun alkuvuodesta on tehty paljon tietokonekauppoja ja tämä hänen koneensa on ollut pian viikon siellä rokotuksessa. Jorma oli kokeillut tuskissaan jotakin vierasta läppäriä, mutta ei siitä ole tullut kuin paha mieli.

Oma kone kunnollisella näppäimistöllä ja laajakuvanäytöllä, ei sitä korvaa mikään tilapäissuhde, laina härrä. Niin sitä on ihminen kasvanut koneeseensa kiinni, että elämä on pelkkää tuskaa, kun ei näe uutisia, ei saa sähköpostia ja feispuukki jää hunningolle. Huomenna torstaina, jos… voisi koneen saada takaisin, mutta mitähän mies tekee, jos joutuu viikonlopun viettämään ilman omaa rakasta, Härrävärkkiä?

2 kommenttia:

  1. Jos se joutuu härräämään ilman värkkiä :) Se vasta olisi, peikko luulee ettei sitä juuri kukaan jaksaisi edes katsella :) Edes kaukaa. Kannattaisiko varautua viemällä se äijä jonnekin missä ei ole paljoa muita :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi13.1.11

    Nämä tekniset härrävärkit ovat juuri tuollaisia, että erityisesti miehet niihin kiintyvät. Mutta jospa yrittäisit sille mieskullallesi tarjota lohdutukseksi jotain inhimillistä härrrävärkkiä..

    VastaaPoista

Kerro mielipiteesi!