Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

11.2.11

11.2 päivä


11.2 Kaupassa kävijöitä kiinnosti 112 päivänä mm. sammutuspeitteen käytön esittely. Sammutuspeite kuuluu joka huushollin varustukseen, vaikka ei se taida lakimääräisesti olla pakollinen. Minulla on sellaisia 120 x120 cm peitteitä kaksi kappaletta. Toinen niistä on eteisen seinällä ja toisen paikka on autossa.

Tositarpeeseen, eli tulen sammuttamiseen ei ole peiteteitä tarvinnut käyttää, mutta ne ovat olleet käteviä hyödyntää joissakin valokuvaustarkoituksissa. Peite toimii hyvin pienenä taustana tai heijastimena. Tuo autossa oleva on mm. luonnossa näppärä, kun sen kiinnittää puihin tai pensaisiin narulla ja nipistimillä.

Tunnisteet:

3 Comments:

Blogger Secret said...

Meillä on sammutuspeite, mutta käsisammutinta ei olla viel hankittu... vaikka semmonenki olis ihan mainio juttu. Se maksaa aika paljon mutta sitten kun taas miettii, että sillä voi pelastaa kodin. :)

12.2.11

 
Blogger kaisu marjatta said...

kyllä on minullakin kaksi, toisen sain lahjaksi kun olin paloturvallisuus kurssilla. Asiaa tuli tuutin täydeltä. Tuo valokuvan taustaksi oli uusi idea. Hyvä, täytyy viedä kesällä mökille se toinen, siellä sillä voi olla monta käyttöä.

25.2.11

 
Blogger a-kh said...

Terveisiä Honkoselle sinne Palokkaan.

7.3.11

 

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home