Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

5.2.11

Arvo Ylpön tehojuoma

Löysin muutaman päivän takaisesta Keskisuomalaisesta Arvo Ylpön tehojuoma vinkin. Pitäähän se kokeilla ajatteli, kun raaka-aineet ovat tuttuja ja asia muutenkin kiinnostaa minua. Arkkiatri Arvo Ylppö eli pitkän elämän (1887—1992) ja teki uransa lääketieteen parissa. Joten ei tällainenkaan kansanomainen juoma ole varmaan kenellekään pahaksi. Tuo ohjeen mukaisen annoksen 4 litraa teimme vaimon kanssa. Nyt se saa olla huomenaamuun saakka, jolloin siivilöimme ja pullotamme juoman. Mikähän tuolle eliksiirille olisi paras annostus, sitä en tiedä, mutta jos kulauttaisi lasillisen aamuisin, niin sitten sen näkisi miten tehot lisääntyvät.   


Su 06.02.2011 "Hyvää" siitä tuli, ainakin sellainen tunne jäi suuhun, kun sitä naukkasin ensimmäisen lasillisen. Nyt juoma on jäähdytetty ja pullotettu. Vähän tuntuu siltä, että seuraavaan satsiin, jos sen teen laitan vain puolet hunajasta. Menettääkö se sitten jotakin tehostaan sitä en tiedä, mutta en kuitenkaan suosi noin imelää juomaa.

Tunnisteet: ,

3 Comments:

Blogger kaisu marjatta said...

tässä on yhdistetty kolme hyvin vitamiini pitoista raaka ainetta. Sitruunan happo saattaa olla liian voimas jos vähennät hunajaa, vähennä aluksi vain yks neljäs osa. Arvo tiesi tasan tarkkaan mikä on terveellistä Meikä tekee tätä heti huomen. kuullostaa terveys pommilta.

25.2.11

 
Anonymous Anonyymi said...

tätä on tarkoitus nauttia ruokalusikallinen päivässä =)

4.5.13

 
Blogger Mikkola said...

Olen ottanut lusikallisen aamuin illoin!

27.10.17

 

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home