Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

4.1.07

Säästä

Säätila on aina ollut suosituimpien puheenaiheiden joukossa. Nyt sää on noussut ehdottomaksi ykköseksi puheenaiheena ja monissa uutisissa on myös säätä koskevaa asiaa. Olemme eläneet poikkeuksellista talvea. Tänään lehdissä on STT:n uutinen joka kertoo Britannian meteorologian laitoksen ennusteesta, jonka mukaan: ”Tästä vuodesta tulossa kaikkien aikojen lämpimin”.

- Maapallon keskilämmön ennustetaan olevan 0,54 astetta vuosien 1961-1990 keskiarvoa korkeampi. Tuo keskiarvo oli 14 astetta.
Britannian meteorologian laitoksen mukaan vuodesta 2007 tulee 60 prosentin varmuudella yhtä lämmin tai lämpimämpi kuin vuosi 1988. Se on tähänastisista vuosista lämpimin.


Koska nämä ennusteet eivät ole, ”kansan sääprofeetan” sammakon sääriennustuksia, niin oletettavasti niillä on jonkinlainen luotettavuus, mutta mitä se sitten vaikuttaa tavallisiin maapallon tallaajiin?

Eräiden ennusteiden mukaan kyseessä on tilapäinen lämpeneminen, joka jälkeen mennään toiseen äärimmäisyyteen. Siitä enemmän oheisen linkin takaa.
http://www.vaellusnet.com/discus/messages/18/2337.html?1096967972

0 Comments:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home