Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

7.1.07

Sunnuntaina

Päivälenkillä kävelyllä käydessä kohtaamme sunnuntaisin aina tuttavia, joiden edellisestä tapaamisesta on saattanut kulua pitkä aika. Niin kävi tänäänkin. Ensimmäinen henkilö oli vanha rouva, jota emme ole nähneet aikoihin. Tarinoimme ja pyysimme häntä pistäytymään meillä päiväkahvilla kun palaamme lenkiltä. Hän on tulossa noin ½ tunnin kuluttua kello 16:30. Toinen pariskunta tuli myös vastaan. Olemme heidän kanssaan asuneet 17 vuotta sitten naapureina. Toki senkin jälkeen on tavattu, mutta harvoin. Nyt oli mukava vaihtaa ajatuksia säästä ja katsella samalla retkiluistelijoiden vauhdikasta rientoa Alvajärven jäällä. Urheilumallisella potkukelkalla näyttää saavan todelle kovaa kyytiä, kun hyvä potkija on menossa.
Heittäydyin kanssamme samaa lenkkiä toistamiseen vastaantulevien myötä juttusille, näin meistä aikaisemmin tuntemattomista, tuli kertaheitolla tuttavia.
Sunnuntaikävelijöille tällainen sää on mitä mainioin -1°C, täysin pilvistä. Tuulee etelästä nopeudella 5 m/s, ilman kosteus: 93 %.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home