Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

11.3.08

Avain

Taas se on hukassa! Se "hukka" on, kumma paikka, koska sinne joutuvat monet sellaiset pienet esineet kuten avaimet, joita ei ole hetkeen tarvinnut. Miten vapaa tämä maailma olisi, jos kaikkea ei tarvitsisi lukita, olisi vain vapaus omistaa, mutta ei varastaa. Ei rehellinen ihminen lukkoja tarvitse, mutta jätä kallis retkipyörä lukitsematta muutamaksi tunniksi pyörätelineeseen. En suosittele kokeilemaan.

Lukko on väline, joka estää luvattoman käytön ja avain on instrumentti, jolla lukko avataan. Se on yleensä metallinen hammastettu ja pieni, siksi se niin helposti katoaa. Mitenkähän monelta muulta on polkupyörän avain kadonnut talven aikana, jolloin pyörää ei ole ollut edes käytetty? Tiedän, että se on jossakin laatikossa tai kaapissa, kaipa minä sen löydän, sillä olen sen pannut varmaan talteen. Eipä taida tuollaista varmuuslukkoa pystyä uudelleen sarjoittamaan, joten minulla on kaksi vaihtoehtoa. leikata lukko pois rälläkällä tai löytää se pirulaisen pieni avain.

Kas vain nyt löysin laatikon, jossa on avaimia ainakin kourallinen, mistähän nuo kaikki ovat poissa, mutta nyt tiedän, että yksi näistä on juuri se minun kaipaamani. Jopa helpottaa!

Tunnisteet:

0 Comments:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home