Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

26.3.08

Omat tiedostot

Miksi ei ole koulua, joka opettaisi eläkeikäistä harrastamaan ja leikkimään, jossa opetettaisiin vain tärkeät asiat ja nekin sopivassa järjestyksessä. Eihän kansalaisopistokaan ole sellainen, mutta nettiin semmoinen ilmainen foorumi ja etäopettaja pitäisi saada, vai onko sellaisia jo, sitä minä en tiedä.

Pitäisi tietää enemmän akkujen lataamisesta, kuvan sommittelusta ja tietokoneen sielunelämästä. Niistä en tiedä juuri mitään, mutta tiedän, miten pienistä asioista iltapäivälehdet kirjoittavat suuria uutisia. Tiedän täysin sattumanvaraisia asioita, sillä luen päivittäin mm. Digikamera.net uutiset ja seuraan Hilavitkutin blogia.

Monia asioita on kokeiltava sokkona, kuin lapsi onkiessaan laatikosta magneettikaloja. Aina siitä rasiasta jotakin tarttuu. Miten voikaan oma pääparka olla tarpeettomien tietojen siivoamaton kovalevy, mutta sillä on vain pärjättävä.

Tietokone, valokuvaus ja ympäröivä luonto ovat sellaisia asioista, joista tiedän jotakin, mutta se on vain pieni osa siitä mitä haluaisin tietää ja osata.

Voin pänttäämällä ottaa selville rajallisen määrän asioita, jotka minua kiinnostavat, mutta tuskin ehdin opetella edes murto-osaa, siitä mikä minua houkuttelevat. Opetellessani jotakin uutta, en treenaa muita asioita yhtaikaisesti, joten aikaa siihen kuluu.

Tunnisteet:

0 Comments:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home