Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

19.2.09

Pienissä osissa

Jokainen tehtävä on aloitettava aivan aluista, muuten se ei hyvin onnistu. Joskus askelet ovat lyhyitä joskus pitempiä. Ihminen kehittyy hitaasti, niin ruumiillisesti, kuin henkisestikin. Yksi vuosi voi olla lyhyt aika tai sitten se tuntuu kovin pitkältä. Aika kuluu nopeaan tai hitaasti.

Urheilijat taistelevat sekunneista, joskus pienemmistäkin ajoista. Juha Mieto hävisi. v. 1980 Lake Palcidissa 15 km kultamitalin Thomas Wassbergille 1/100 sekunnilla. Se ei ollut paljosta kiinni, mutta se silmänräpäys riitti kultamitalin menetykseen. Armeijan perunateatterissa tuntui joskus toivottomalta kuoria suuret saavilliset perunoita, mutta yksi kerrallaan niistäkin tuli loppu.

Mikään asia ei etene, kuin osissa ja se on hyvä, siksi hätäily on aivan turhaa. Paksukin kirja luetaan sivu tai mieluummin sana kerrallaan. Kirjoittaminen vaatii näppäilyn jokaisen kirjaimen kohdalla. Jos luit tämän kokonaan, niin teksti sisälsi 129 sanaa ja välilyönteineen 968 merkkiä.

Tunnisteet:

3 Comments:

Blogger Kampai 70 said...

Olet ajatellut asian aivan oikein, mutta kun jotku asiat tulee päälle kuin lumivyöry. Aikaa menee, ennenkuin lumi sulaa.
Kampai70

19.2.09

 
Blogger Mikkola said...

Lumivyöryä on parempi väistää, kuin yrittää kaivautua sen alta pois. Sulamista jos jää odottamaan aika loppuu siihen.

19.2.09

 
Anonymous Anonyymi said...

Juuri näin, juuri näin,... *nyökyttelee*

21.2.09

 

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home