Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

24.2.09

Testitulos

Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi

Olet ulospäin suuntautunut, looginen ja päättäväinen. Ihmistyyppisi johtaa toisia määrittämällä rakenteita ja asettamalla tavoitteita, eikä niinkään kiinnitä huomiota toimitapoihin, sääntöihin ja menetelmiin.

Kaltaisesi ihmiset näkevät ”suuren kuvan” ja nousevat helposti johtoasemaan kaikenlaisissa organisaatioissa. Epämääräisyys, kaoottisuus ja tehottomuus ajavat ihmistyyppisi tarttumaan asioihin ja laittamaan ne järjestykseen. Intuitio ohjaa tavoitteitasi. Tartut asioihin rohkeasti, analyyttisesti ja objektiivisen järjestelmällisesti. Tämä saa toiset kunnioittamaan sinua ja seuraamaan tavoitteitasi. Sinulla on kyky saada asiat tehdyksi, sekä työssä että kotona. Usein tämä tapahtuu kuitenkin niin rajusti, että toisten ihmisten omanarvontunto saattaa vahingoittua. Elätkin jatkuvassa kamppailussa sen välillä, miten sovittaisit inhimillisen elementin ja luovuuden yhteen sen kanssa että haluat järjestystä maailmaan.

Tämän testin löysin Haloefektin blogin kautta. Milenkiintoisen ja osuvasti viihteellinen persoonallisuustesti. Kokeile Sinäkin! http://netello.com/viihde/persoonallisuustesti.php

Tunnisteet:

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Paras persoonallisuustesti jonka netistä voi tehdä. Minäkin levitin tietoa tuosta aikoinaan blogissani.

25.2.09

 

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home