Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

1.4.09

Koiran läjät ovat törkeää roskaamista

En ole koirien vastustaja, jopa pidän niistä, mutta kun näin keväällä katselee jalkakäytävän varsia herää kysymys, siitä miten suhtautuisimme, jos sama läjien määrä olisi vaikka ihmisen ulosteita. Koiranpaskat paljastuvat keväällä lumen alta. Eivät ne talvella näy, kun lumi armeliaasti peittaa jäätyvät jätökset ja kesällä suurin osa katoaa ruohikkoon.

Paljonkohan Suomessa on kaikkiaan koria? Ilmeisesti kuitenkin hyvin paljon, sillä rekisteröityjä koirarotujakin on kolmisensataa.

Varmaan jonkin verran on sellaisia koira ihmisiä, jotka keräävät lemmikkiensä jätökset jätepussiin, mutta parantamisen varaa tuohon hyvään tapaan toivoisin. Joitakin läjäkuvia olen kulkiessani kuvannut, mutta en viitsi niillä tahria nyt blogia. Silti olen vahvasti sitä mieltä, että koiranpaskat eivät kuulu jalankulkuväylille eivätkä muutenkaan sopimattomiin paikkoihin.

Tunnisteet:

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Minusta koirankakkaongelma on niin pieni ongelma etten viitsi moisesta edes valittaa. Yksi siellä, toinen täällä. Minua raivostuttaa sen sijaan lasinsirut ja muut maatumattomat roskat. Viikko sitten näin esim. akun tienposkessa!

8.4.09

 
Anonymous Anu said...

Hups!
Edellinen kommenttini karkasi käsistä liian aikaisin. Kirjottajana olin siis minä elikkäs Anu.

8.4.09

 

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home