Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

5.5.09

Heräteostos

—Tärkeää ei ole se, että tietää mitä tekee, vaan se, että tekee minkä tietää.
-Anthony Robbins
.............................................................................................
Enpä olisi uskonut Vapun viettoon lähtiessä, että palaan kotiin uuden digiboxin kanssa, sillä olin aika vahvasti pyrkimässä pois TV:n tuomasta infoähkystä. Toisaalta olen aina valmis takinkääntöön, siksi se oli nytkin helppo tehtävä. Entinen digiboxsi olikin jo antiikkia, sillä hankin sen vuonna 2002. Tämä tallentava laite muuttaa TV:n katsomisen filosofian aivan täydellisesti, se on vain omaksuttava.

Teknisenä haasteena haluan oppia uusien laitteiden peruskäytön nopeasti ja mahdollisimman perusteellisesti. Iso haaste tämä onkin ollut, mutta melko hyvin mielestäni perusasiat hallitsen.

Ohjelmien tallennuksen ja poistot osaan tehdä, mutta ohjelmien siirrossa erillisiin kansioihin on harjoiteltava.

Boxissa on kaksisuuntainen USB, joten siinä voi oman 320 Gt:n levyn lisäksi käyttää ulkoista levyasemaa tai muita USB muisteja

Valokuvia on katsottu USB-muistitikulta, tosin putki tv:n resoluutio ei ole kuville erityisen hyvä, mutta pitää katsoa kauempaa, jolloin pixelit eivät selkeästi näy. Myös MP3 äänitiedostot kuuluvat hienosti.

Eilen illalla oli tilapäinen ja selittämätön ongelma, sillä laite ei ottanut vastaan mitään kaukosäätimestä. Tarkistin mittarilla paristot, joissa oli täydet varaukset. Mikään näppäin ei vain saanut mitään aikaan! Seuraavaksi kääntelin kanavia ym. laiteen omilla näppäimillä. Ne toimivat normaalisti. Yritin seuraavaksi taas kaukosäädintä, ja nyt se toimi, kuin mitään häiriötä ei olisi koskaan ollut. En ymmärrä mikä esti yhteyden laitteen ja kaukosäätimen väliltä, eikä sillä ole väliä, ellei häiriö toistu.

Olen tyytyväinen vappulomaostokseen ja pyrin opettelemaan nopeasti lisää näitä käytön hienouksia, sekä ennen muuta uudenlaista luovaa filosofiaa television käyttöön.

Tunnisteet:

0 Comments:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home