Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

13.5.09

Portinvartija

Sähköpostiini tipahti tänään mielenkiintoista postia, josta toinen oli oikein ajatuksia herättävästi otsikoitu ”Viisas mies ei kuse vastatuuleen”. Näinhän se on, sen jokainen tietää, joka on kerrankin niin erehtynyt tekemään. Tuo siteeraamani teksti on erään kirjan nimi, joka jo sinänsä herättää ajattelemaan, että kirja saattaa olla mielenkiintoinen. Pitää vain odotella, että se tulee kirjastoon lainattavaksi, sillä en minä tuota kirjaa niin tärkeänä pidä, että sen itselleni ostaisin.

Toinen mielenkiintoinen posti tuli eurovaaliehdokkaalta, joka kertoi olevansa hyvä ehdokas juuri minulle ja koko Suomen kansalle. Pitihän se sitten tarkistaa oikein Ylen vaalikoneen avulla, miten ajatuksemme osuvat yhteen. Kummallista kyllä ei mennyt oikein kohdalleen vaikka saman puolueen kahdenkin ehdokkaan ajatukset osuivat paremmin yhteen ajatusteni kanssa.

Mepit ovat ainakin minulle paljon vieraampia, kuin kotoiselta tuntuvat oman vaalipiirin kansanedustajat. Jotenkin noiden meppien pitäisi tehdä itseään tykö muulloinkin, kuin näin vaalien edellä.

Tunnisteet: ,

0 Comments:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home