Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

21.6.09

Juhannus oli ja meni

Harmittavan lyhyt on juhannuksen aika ja valtava on sen aiheuttama muutos. Suurin osa Suomesta on nyt lomalla Juhannuksesta alkaen. Kesä on kukkeimmillaan, mutta päivä ei tästä enää pitene. Yöhallojen vaara on toistaiseksi ohitse, elleivät säätilat reistaile ilmastonmuutoksen johdosta.

Juhannuksena on aina hauskaa! Kaikki eivät osaa pitää hauskaa siten, ettei siitä aiheudu harmia itselle, tai joillekin muille. Liikenteessä ja vesillä sattuu onnettomuuksia Juhannuksen aikaan enemmän, kuin muulloin. Ihmisen itseluottamus on silloin tarpeettoman vahva, ja moni vahvistaa sitä vielä kemiallisin keinoin.

Yhteiskunnalle kylmästä ja sateisesta Juhannuksesta ei ole haittaa, pikemmin päinvastoin. Sateisesta kesästä on mukava nauttia, silloin kulutuskin pysyy kohtuullisena.
—Voi herranjestas miten mukava Juhannus olikaan vuonna 2009! Näin muistellaan jo kymmenen vuoden kuluttua, ehkä aikaisemminkin.

Tunnisteet:

1 Comments:

Anonymous tuulento said...

Onpa puun juuri tai oksa joutunut nöyräksi, kun on pitänyt kumartua maahan asti, varmaan jotain etsii vai onko huono olo? Sormet sojottavat tukea etsien..

22.6.09

 

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home