Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

5.1.10

Loppiainen


Joulunpyhät loppuvat Loppiaiseen, joka saattaa olla vähämerkityksisempi, kuin ensiviikon puolivälissä oleva Nuutinpäivä. Joulu on nyt kuitenkin ohitse ja kuusesta ovat neulaset karisseet, paitsi tietenkin hoitoystävällisessä kiinalaisessa muovikuusessa ne säilyvät vuodesta toiseen. Muovikuusi ei kartuta jätteitä.
”Jos Loppiaisena sataa lunta sen verran, että hiiren jäljet peittyvät, niin talvella ei tule olemaan lumesta puutetta”. Taitaa huomennakin lunta sataa, ja muutenkaan ei enää ole vaaraa lumen puutteesta, pikemmin päinvastoin. Pakkasta on ainakin reippaasti joten mökkiä pitää lämmittää reilusti, siitä huolimatta mitä energiaa lämmönlähteessä käyttää. Olen seurannut tuossa ohikulkevan tien liikennettä ja huomioinut, että halkokauppiaalla on ollut hyvät ajat.

Mustaa ja valkoista

Tunnisteet:

7 Comments:

Anonymous lepis said...

Loistava oivallus! Tuotahan se taas on monessakin taloudessa.

5.1.10

 
Blogger Maelka said...

Joulun aikaan tulee kyllä tuplaten jätettä. Vaikka kyllä sitä jätettä ihan kiitettävästi tulee loppiaisen jälkeenkin.Itelle ei se Nuutinpäivä ole koskaan ollut mitenkään oleellinen osa joulua tai sen päättymistä. Kotoa opittua varmaan sekin milloin kenenkin joulu "loppuu". Tosin ite olen aikaistanut sen loppumaan omalta osaltani jo heti Uuden Vuoden-päivän jälkeen.

6.1.10

 
Anonymous Alastalo said...

Nyt natsasi hienosti.Vastaus on nappiin haasteeseen. Ja kuvassa "hyvän joulun toivotus" roskapussi on oivasti esillä.

Täst mie pijän!!!

6.1.10

 
Anonymous Demetrius said...

Osuva vastaus haasteeseen. Ja jotenkin surullinen ajatus että joulukuusikin on kaupungeissa miltei ympäristörikos kun se ensin rahdataan Tanskasta marketin pihalle myytäväksi ja tammikuussa jätefirman erilliskuljetuksena jonnekin. Minä raahaan lauantaina kuusen verkkoavannon merkiksi kun lunta on sen verran että ensimmäiset havut alkavat olla peitossa.

6.1.10

 
Anonymous Hirlii said...

Tämä on hyvin oivallettu ! Hyvät Joulut on siellä muovipusseissa, muovikasassa.

6.1.10

 
Anonymous MathildaC said...

Hyvin nähty! Tähän se sitten päättyy (tai siis itse asiassa jatkuu vielä tästäkin), kaikki hamstraaminen, tavaran ja ruoan kulutus; realismia!

6.1.10

 
Anonymous Kutuharju said...

Joulu päätyy kaatopaikalle :(
Hmmm, sitä ajattelee että muovikuusen tekotapakin saastuttaa, mutta se saastuttaa vain kerran, ai niin, toisen kerran kun se hylätään.
Aidot joulukuuset pitäisi antaa sille halkokauppiaalle -- ei vaan niille halkoja polttaville.

8.1.10

 

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home