Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

26.4.10

Ristiriitaista


Annetaan kaikkien kukkien kukkia, mutta pienetkin ristiriidat saavat aikaan muutoksia. Sellaisia esiintyy tavan takaa kaikilla elämän alueilla. Lakot ovat ristiriitatilanteita, joista ei selvitä ilman muutosta, jotka eivät aina ole työtaisteluosapuolten tavoitteiden täyttymys. Islantilaisen tulivuoren purkaus aiheuttaa  muutoksia, jotka heijastuvat monille inhimillisille alueille. Lentomatkustaminen voi vähentyä, videoneuvottelut saattavat käydä yleisemmiksi, ilmaston tutkiminen voi entisestään tehostua ym.

Suomalaisessa politiikassa tapahtuu jatkuvasti ristiriitaisuuksia, ne ovat niin yleisiä, ettei niitä juuri huomaa, mutta politiikka muuttuu jatkuvasti. Energiaa kulutetaan entistä enemmän ja sitä tuotetaan vanhoin ja uusin konstein. Nyt voisi ennustaa, että atomivoimalat ovat tarpeettomia jo viidenkymmenen vuoden kuluttua, jolloin energia saadaan kehittyvän teknologian vuoksi kerätyksi välillisesti tai suoraan auringosta. Sieltähän meidän energiamme nytkin tulee.

Kevät ja kesä koittavat pelkän auringon säteilylämmön turvin, vaikka vielä huhtikuussa säätilat ovat varsin ristiriitaisia, kun yöllä pakastaa ja päivällä voi olla lähes +20°C lämpötiloja.

Tunnisteet:

0 Comments:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home