24.3.09

Suhdanne silppua

Maailmassa tapahtuu alati jatkuvaa myllerrystä. Ilmasto muuttuu, auringonpilkut oikuttelevat. Talousennusteet muuttuvat. Vielä viime vuoden puolella Suomen ennustettiin selviävän taantumasta pelkällä säikähdyksellä, mutta nyt puhutaan jo vientiteollisuuden tilauskannan hurjasta laskusta.

Sukari suunnittelee uuden Titanicin rakentamista, onneksi kuitenkin kuivalle maalle, jossa ei ole jäävuoria lähettyvillä. Varmaan kohta tuodaan Suomeen pieniä Tata autoja, jotka kyllä kuluttavat polttoainetta nekin. Mersua maahantuova Vehokin vähentää väkeä, mutta tuskin kukaan mersumies siirtyy nanoauton rattiin.

Muutokset seuraavat toinen toistaan, ja jokainen muutos lisää muutostarvetta ja muuttaa yksityisen ihmisen käyttäytymistä. Monilla ihmisillä on korkea saavutusmotiivi, mutta siihen tulee suuri muutos, kun verokirja luovutetaan omaan hallintaan. Sen saavat monet ihmiset kokea tämän vuoden aikana.
Mitenkähän Kimi Räikkönen selviää alkavan kauden formulasirkuksesta?

2 kommenttia:

  1. Anonyymi24.3.09

    Kimi selviää varmaan aika hyvin, vaikka soisinkin Kovalaisen menestyvän paremmin!

    VastaaPoista
  2. Anonyymi25.3.09

    Superhieno valokuva!!!
    Jos tuon suurentaisi ja kehystäisi niin siitä saisi todella tyylikkään taulun seinälle. Tästä kodista löytyisi oiva paikkakin sille. ;)

    VastaaPoista

Kerro mielipiteesi!