26.9.24

Uteliaisuus avaa odottamattomia polkuja

Oletko koskaan lähtenyt pyöräretkelle tai kävelylle ilman mitään tiettyä päämäärää? Uteliaisuus voi johtaa meidät tuntemattomiin paikkoihin, joita emme olisi ehkä voineet odottaa. Kun uskallamme astua tuntemattomalle polulle, elämä tarjoaa unohtumattomia kokemuksia ja mahdollisuuksia kasvaa yksilöinä.
Muistan, miten 1960-luvulla päätin lähteä opiskelemaan maataloutta, vaikka en tiennyt mihin se johtaa, sillä veljeni oli määrä periä perheen maatila. Opiskelu johti minut työelämään, jossa minulla oli mahdollisuus tutustua monenlaisiin asioihin ja tavata uusia ihmisiä.
Uteliaisuus on lahja, joka kannattaa ottaa vastaan. Kun olemme avoimia uusille ideoille ja kokemuksille, elämästä tulee rikkaampaa ja laajempaa. Koko työurani ajan olen aina halunnut oppia jotain uutta ja odottaen innokkaasti, miten se saattaa johtaa minut unohtumattomiin seikkailuihin. Maataloustuotanto, karjankasvatus sekä elintarvikkeiden raaka-aineiden hankinta ja prosessointi olivat kaikki osia työnkuvaani. Ehkä olisin voinut tehdä jotakin toistakin alaa, mutta ruoka ja maatalous olivat tuolloin lähes varmoja työmahdollisuuksia.
Maailma on muuttunut, eikä mikään ole enää varmaa paitsi jatkuva muutos, jossa kannattaa pyrkiä pysymään mukana. Ota vastaan ​​uteliaisuus ja katso, minne se vie sinut seuraavalle jännittävälle matkalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!