Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

29.5.07

Ajatukset muuttuvat

Koska olen eläkeläinen en ole enää kovin nuori. Usein pohdin, että on hyvä olla ihmisiä, jotka vastustavat julkisesti tämän nykyisen kehityksen jatkumista. Onko moraali hukassa, kun ahneutta palvotaan? Tulevaisuuden suuri ongelma on ihmisten eriarvoistuminen. Lokerointia tapahtuu juuri nyt, uuden hallituksenkin toimesta.

Ihmiskunta on hukannut monia hyviä asioita ja ryntäilee sinne tänne. Pentti Linkola on monissa radikaaleimmissakin ajatuksissaan oikeassa.

Jaksammeko uskoa tähän "tulos- ja talousrummutukseen" sekä jatkuvaan kasvun ihannointiin? Ilmaston lämmetessä, ympäristön saastuessa, sekä energian hinnan noustessa, monet arvostukset muuttunevat.

Odotan tulevaa lamaa — katsotaan kuka silloin nauraa. Osaavatko elintasoihmiset iloita elämästä, jos bensa maksaa 2€/litra, eikä kaupasta saakaan Coca kolaa ja sipsejä.

Tunnisteet:

1 Comments:

Blogger Halo Efekti said...

Hei,
minäkin ajattelen tulevaisuudesta samansuuntaisesti. Ihan kohta tulee "pää vetävän käteen". Olen silmät ymmyrkäisinä seurannut tätä nousukausien hulvatonta menoa. Itse en kerennyt mukaan siihen edelliseenkään kulutusjuhlaan, puhumattakaan nykyisestä.

Kohta taas karautetaan kiville ja tuntuu ettei edellisestä kerrasta otettu mitään oppia.

Nämä julkean kovat arvot ovat myös suoranainen yökötyksenaihe minulle. En voi olla ällistelemättä että kansa valitsi vaaleissakin porvarienemmistön. Kohta taas kyykytetään köyhiä oikein urakalla. Vaan eipä siitä tunnu moni piittaavan, tärkeintä on että itsellä on millä mällätä.

2.6.07

 

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home