2.5.07

Digi rati rallaa

Vuonna 2001 perheemme entinen telkkari tuli huonon varaosien saatavuuden takia korjauskelvottomana tiensä päähän. Hankin silloin uuden 32” television ja samalla myös Nokian digiboksin. Boksista on ollut suuri hyöty, koska sillä saa hyvän analogisen kuvan televisioon. Siitä saakka olen ollut tuon, digiboksi nimisen ongelmalaiteen omistaja. Todellakaan en näe siitä muuta hyötyä, kuin se toimii hyvänä antennivahvistimena.

Digikanavia meillä ei katsota juuri nimeksikään, mitä joskus jotakin SUB-TV lähetyksiä. Varmaankin vanha boksi pitäisi jo nyt vaihtaa uuteen, mutta en ainakaan hätäile sen kanssa. Saa nähdä millainen hässäkkä syntyy, kun analogiset TV lähetykset loppuvat, ja joudumme pelkästään digi-TV katsomaan. Voi siinä tulla ikävä analogista aikaa. Saas nähdä.

Tuntuu hyvin kummalliselta, että tämä TV uudistus on toteutumassa näin, vapaaehtoisella pakolla. Miltähän tuntusi, jos kuvitteellisesti bensa loppusi ja vanhat autot toimivat uuden teknologian polttoaineella, jos kaikkiin autoihin vaihdetaan moottori? Entiseen voimalähteeseen sopivaa polttoainetta ei ole enää (x) päivän jälkeen saatavissa litraakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!