Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

30.9.09

Jää nähtäväksi

Valheellisessa tiedossa pysyminen on vähintään noloa, nyt seuraamme silmä kovana tiedotusvälineitä onko YLE oikeassa ja pääministeri väärässä vai toisinpäin. Tilamme on vähän kuin perjantai iltaisin esitettävässä Ilari Johanssonin juontamassa TV3:n Totuuden hetki ohjelmassa, jossa selviää kuka repäisee ensimmäisenä pelihousunsa? Pitäisikö poliitikotkin alistaa tuohon ohjemaan kaiken kansan nähden, niin näkisimme ansaitsivatko he jokainen tarjolla olevan päävoiton omaan kassaansa.

Tässä kyseisessä jupakassa on aika raju vastakkainasettelu, jossa on mielenkiintoista katsoa mikä on oikea vastaus, tai onko kyseessä uutisankka? Riippumatta siitä, kuka tai mikä on oikeassa, asialla on merkitystä politiikkaan ja oikeamieliseen tiedotukseen.

Yhteiskunnassa pitäisi olla luotettavat normit, joihin meistä jokainen haluaa ja voi uskoa. On tämä niin rajua, että monia ajatuksia syntyy siitä mihin tässä yhteiskunnassa voi todella luottaa, sillä maassa taitaa olla täysin rehellisiä ihmisiä vain hyvin vähän.

Tunnisteet:

0 Comments:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home