Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

4.9.09

Sadepäivän ajatuksia

Nyt sataa, on tuulistakin. Mieleeni tulee säänkestävyys, Pitävätkö kenkäni vettä, ovatko ne säänkestävät? Minulla on hyvä sadeviitta, mutta en tiedä missä se on, joten pitää mennä ostamaan uusi! Ehkä se vanha sadeviittani vielä joskus löytyy.

—Ainakin talon vesirännit on puhdistettava, mutta ei nyt sateella koska syksyn keltaisia lehtiä putoaa vielä paljon lisää, sanon itselleni vitkutellen. Kunnostamista, korjaamista ja huoltamista riittää, sillä se on lähes jokapäiväistä toimintaa.
Uutta ei aina tarvita, mutta joskus vanha on jo niin huono, että on parempi tehdä kokonaan uusi. Monesti se uusi on haettava kaupasta.
—Hyvä, kun ihminen oppii uutta joka päivä, mutta silloin olen vanha, jos se uusi opittu unohtuu jo huomiseksi, se vaara on olemassa. Olen sinnikäs ja pyrin oppimaan ja omaksumaan oppimani.
Välistä ihmisen hyvä maku pettää ja on tehtävä johtopäätös, ihan vain yleisen mielipiteen vuoksi, kuten nyt on käynyt eräälle autoliikkeen johtajalle. Kumma kun kaikki ei mennytkään huumorin piikkiin.

Tunnisteet:

0 Comments:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home