8.2.10

Koti....

Mustaa ja Valkoista #10 haasteen aiheena on vanhat suomalaiset arvot eli "KOTI, USKONTO JA ISÄNMAA". Tulkintoni aiheesta.

Piti oikein pinnistäen miettiä, mistä ja milloin olen kuvannut tämän vessan. Palautuihan se mieleen. Minusta kuva käy aika mukavasti tähän koti, usko ja isänmaa aiheeseen. En sitä ala sen paremmin pohtimaan, sillä kommenteissa on ansiokkaasti sitä pohdittu. Meillä suomalaisilla on kuitenkin kaikki nämä tärkeät asiat, eikä meillä ole suurtakaan vaaraa joutua luonnonmullistuksiin jotka kaiken voisivat tuhota. Elämme hyvinvoivassa yhteiskunnassa, josta voi olla erityisen kiitollinen.

5 kommenttia:

 1. Jaqahas, mitähän tässä sitten pitäisi löytää...?
  No koti ainakin löytyy..
  Mutta entäs sitten muut?
  No, isänmaakin ehkä joten kuten,,hmm..hmmm..
  Koska vessaa kuitenkin tarvitaan, niin onhan meidän isänmaamme antanut melkein kaikille varmaan vessan käydä asioillaan.(jonkinlaisen kuitenkin)
  Mutta uskonto...sitä en löydä,hmm, pitää vielä miettiä,,..
  No, uskonto tulee siinä, kun on kamala hätä, niin uskoo saavansa paikan, minne hädälleen menee..JES, siinä se on!jes mä tiesin!

  VastaaPoista
 2. En minäkään ihan kaikkia kuvaajan aivoituksia voi tästä löytää. Ehkä jokainen saa löytää omansa. Mutta hauska kuvahan tähän aiheeseen tää on. Isänmaa ja paska liittyy selkeesti yhteen. Samoin koti ja pyykinpesukone. Kun partaa ajaa peilin katsoen voi vain uskoa että siistillä miehellä käy hyvä flaksi.

  VastaaPoista
 3. Kyllä tälläkin pitkälle pötkii, ilman isänmaata ei olisi mihin sitä kotia perustaisi. No tietysti vieraalle maale, siitäkin voi ajansaatossa tulla jos ei isänmaa niin kotimaa kumminkin.

  VastaaPoista
 4. Onhan kuvassa monta ristiäkin uskonnosta muistuttamassa!Meinaan laattarivistössä:)

  Muuten olisi mukavampi jos kommentti
  loota aukeaisi samaan ikkunaan kuvan kanssa,ainakin miun mielestä:)

  VastaaPoista
 5. Laatuajan temppeli kotona Suomessa.

  VastaaPoista

Kerro mielipiteesi!