14.8.07

Helppo asiointi

Oli tarvetta muutamasta kotitaloudessa harvemmin käytetystä tuotteesta. Mietin mistä niitä voisi käydä hakemassa. Pöydällä sattui olemaan Bilteman uusin luettelo (Syksy ja talvi 07/08). Se on sellainen vahva 520 sivun katalogi. Etsin hakemistosta tuotteet, joiden ominaisuudet näkyvät selkeästi asianomaisella sivulla. Sama toimenpide muille tarvitsemilleni nippeleille, jotka kaikki löytyivät nopeasti.


Merkkasin tuotenumerot ostoslistaani ja menoksi. Tuotenumeron perusteella myymälästä löytyi oikea hylly ja siitä numerosarjaa seuraillen tuote, kamppeet kärryyn ja kassalle.


Voiko olla viisaampaa järjestelmää, kuin tämä. Tuotehaun voi suorittaa luettelon avulla, mutta myös netin kautta. Jos sitten myymälässä käydessä pitää edelleen etsiä jotakin lisää, niin sen voi tehdä myymäläpäätteen avulla.


En ole, enkä halua kauppaa mitenkään mainostaa, mutta tuo heidän järjestelmänsä on hyvä ainakin minun mentaliteetilleni. Ehkä se sitten olekaan niin hyvä olla, koska en ole huomannut muiden liikkeiden sitä itselleen kopioineen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!