Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

28.8.07

Linja

Linja on yleensä jatkuva, kuten Paasikiven – Kekkosen linja oli. Linjoja on monenlaisia, kuten rautatielinjoja tai linja-autoreittejä, jotka alkavat jostakin päätyäkseen johonkin pisteeseen, kuten päätepysäkkiin. Vuodenajatkin vaihtuvat linjakkaasti. Juuri nyt taivaallinen elokuu valaiseen, ellei suorastaan välttämätöntä.äksyäminäista ja vaihtuisi sen tilal täysimmillään, ellei sen eteen tule syksyinen pilvinen sadesää. Pilviset yöt ovat pimeitä, mutta hopeisina kuutamoyöt, antavat kaipaukselle siivet, jos vain kuu näkyy.


Syksyn saapuessa valmistaudutaan tulevaan koleaan ja pimeään kauteen. Liiterissä on kuivat polttopuut, viljat ovat kohta laarissa ja perunatkin pian kuopassa. Saa siinä syksy koittaa ja pimeät tulla.


Sähkölinja tuo lomaan tupaan energiaa jostain kauempaa. Osa siitä tuotetaan atomivoimalla, jonka terveellisyydestä ja turvallisuudesta voidaan olla montaa eri mieltä. Vesivoima on ainakin saasteetonta ja taas ovat järvialtaat täynnä koskien kohista ja pyörittää turbiineita.


Kokoomusministeri haluaa korottaa energian hintaa. Sitä millä pysymme lämpiminä ja autoillamme ajamme paikasta toiseen. Varmaan hän on oikeassa, mutta enhän minä suomalainen tuollaista saata hyväksyä, että poliitikko puuttuu negatiivisesti siihen, mikä on meille tarpeen, ellei suorastaan välttämätöntä. Kestääköhän Kataisen linja kauaa?

Tunnisteet:

0 Comments:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home