23.8.07

”Sarvikuono” auttaa nuhassa

Voi sentään, millaisia pieniä kiusoja sitä saakaan kestää, kun kesänuhaakin. Nyt se sitten tuli ja vesi vuotaa silmistä ja sieraimista, ei sentään korvista. Millaistahan olisi vierestä katsoa, kun iso mies on tuskissaan, varmaan hymyilyttää lähimmäistä. Onneksi nuha ei kuitenkaan ole jokapäiväinen ongelma, sillä joskus kuluu vuosikin ilma harmia.

Minusta tuntuu, kuin parasta hoitoa tähän tautiin olisi vain reipas mieli, kun sen nyt sitten jaksan ylläpitää, enkä hermostu läheisten pienistä piikeistä. Jotenkin nuha saattaa alentaa ärsytyskynnystä, sillä vaimon hellät huomautuksetkin tuntuvat komennoilta. Onni on siinä, ettei tämmöinen olotila kestä kauaa, jos se ei viikossa parane, niin se on jo todella paha.


Hyvä helpotus tähän on nenäkannun käyttö, jotenkin uskoisin, että parempaa lääkettä ei olekaan. Parin suolavesihuuhtelun jälkeen henki kulkee nenän kautta ja räkääkin vuotaa vähemmän.


En käynyt tähän hätään ”Sarvikuonoa” ostamaan, vaan terävää puukkoa apuna käyttäen askartelin sen itse eräästä muovituotteesta. Ei se niin esteettisen näköinen äkkiseltään syntynyt, mutta taatusti toimii yhtä hyvin kuin kaupallinenkin versio.


Tällaisiin pieniin ongelmiin on hyvä suhtautua haasteena, joka on edullisesti ja nopeasti ratkaistavissa.

http://tinyurl.com/23pc39

1 kommentti:

  1. en uskonut mutta on todettava ETTÄ
    toimii,epävarma mies 60 kymppinen.

    VastaaPoista

Kerro mielipiteesi!