Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

5.2.08

Askelmittari motivoi

En muista, teinkö jonkinlaisen uudenvuodenlupauksen, mutta tänä vuonna olen pitänyt itseäni reippaalla asenteelle liikkeessä. Olen halunnut kiinnittää huomiota liikuntaan, luonnossa ulkoiluun. Sauvakävely ja ilman sauvoja yli 10 000 askelta päivässä. Erän motivoiva asia on Omron askelmittari, jonka lahjomattomat tiedot voin tallentaa suoraan mittarista tietokoneen muistiin. Nyt en pääse pettämään itseäni arvioimalla väärin kävelymatkan. Toistaiseksi tämä 10 000 askelen tavoite on tullut helposti täyteen, sillä aikaa minulla on, enkä halua liikkua tiukasti aikaa ottaen.

Tästä hyvästä alusta eteenpäin pääsee vain pitämällä oppimani asiat mielessäni. Laiskuuden puuskaa ei saa tulle väliin. Hieman pelottaa, jos vaikka saisin odottamaton kevätflunssan, joka aiheuttaisi pakollisen ulkoilutauon. Tiedän, että sellaisen jälkeen voisi olla jonkinlainen kynnys päästä uuteen vauhtiin.

Uudet asiat tallentuvat muistiin vain käyttämällä niitä, niin se toimii liikunnan kanssa, kuin myös uusien tietokoneen käyttökikkojen suhteen. Sitten kun asioista tulee rutiinia, niin kaikki käy joustavasti.

Tärkeänä apuna kaikissa asioissa on hyvät oppikirjat, sillä ei sitä kuitenkaan mitään henkilökohtaista personal traineria tarvita. Supertiistai kului ilman torttuja ja pullaa!

Tunnisteet:

0 Comments:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home