Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

7.2.08

Tapakoulutusta eduskuntaan

Kaikenlaisilla uutisilla lehtiä myydään ja mitä pienemmästä asiasta suuri kohu nousee sen parempi myyntilukujen kannalta. Sitä luulisi, että vastakkainasettelun aika on ohi, mutta eipä niin taida olla, kun Niinistökin joutuu puhemiehenä toppuuttelemaan miesten ja naisten kärhämässä.

Varmaan miehissä on pientä vikaa, sillä ainahan me miehet olemme naisista kiinnostuneita, mutta luulisi että eduskuntaan päässeillä olisi hyvän käytoksen taito olemassa. Harmittaa, että edustajaa, jolle minä olen antanut ääneni, uhkaa kenties jalkapuu, sillä ainakin hänen nimensä näkyy lehdessä julkaistulla syntisten listalla. Tosin luottamukseni häntä kohtaan ei ole horjumassa.

Se nyt sitten on todella kumma asia, jos tällaista asiaa tullaan vielä puimaan neuvostoissa ja mahdollisesti jopa lakituvassa. Ovat siinä sitten syyllisenä lehdistö tai naiset/miehet niin, niin turhalta tuntuu.

Minusta olisi parasta, jos eduskuntaan palkattaisiin joksikin aikaa Kaarina Suonperä tapakoulutusta antamaan. Olenpahan minäkin saanut olla mukana hänen kurssillaan ja niiden oppien mukaisesti sujuvat myös poskisuudelmat.

Tunnisteet: ,

0 Comments:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home