Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

6.2.08

Miksi kirjoitat blogia

Toisinaan tulee mieleen googlata jotakin aivan tavallista asiaa. Usein niihin saa vastauksen, ainakin jonkinmoisen mielipiteen, jonka joku on kirjoittanut. Heitin äsken kysymyksen ”Miksi kirjoitan blogia?” Olihan siellä mielipiteitä, toisten bloggarien tunnustuksia, joita me muut saamme tirkistellä. Blogissa jokainen tavallaan paljastaa jotakin itsestään tahtomattaan tai sitten vain halutessaan kertoa itsestään. Jokainen osaa parhaiten kirjoittaa omaa itseään lähellä olevista kysymyksistä, kun säätilastakaan ei aina jaksa kirjoittaa. Harrastukset ovat varma aihe, mutta kuka niistäkään määrättömästi löytää uutta ja lukijoita kiinnostavaa. Monille on tullut mieleen panna luukku kiinni, mutta ei sekään näytä aina onnistuvan, sitä sitten taas käynnistetään mylly vaikka vähän muutettuna.

Ammattilaiset näyttävät näyttävästi kirjoittavan omalla nimellään. Ehkä blogi lisää julkisuutta ajaen heidän asiaansa eteenpäin. Sitten olemme me, jotka kirjoitamme ilman sen suurempaa kunnianhimoa tai tavoitetta, kun on aikaa tehdä jotakin vaikka se olisi vähän hassuakin.

Blogikirjoittaminen on minulle, kuin kompostin teko pihan perälle, sillä vaikka kaikki menisi pieleen, kompostista syntyy ajan kuluessa kelvollista multaa.

Tunnisteet:

0 Comments:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home