Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

5.7.08

Autonavigaattori

Lähes kaikilla tutuilla on autossaan jo GPS, mutta minulla ei ole. Yleensä olen edelläkävijä tällaisten laitteiden kanssa, mutta tuota en ole vielä kokenut tarpeelliseksi. Olen ehkä väärässä!
  1. Minulla ei ole kaikkia maantiekarttoja, tosin lähtiessäni käymään jossakin tuntemattomassa kohteessa, tulostan kartan ajo-ohjeineen mukaani. Hankalahan sellaista epäselvää tulostetta on seurata.
  2. Vaimokin nurisee, sillä hänestä ei kartanluku ole miellyttävää puuhaa, joten GPS saattaisi parantaa ilmapiiriä matkalla.
  3. Polttoaineiden hinnan noustessa ja GPS laitteiden tullessa entistäkin edullisemmiksi, laitteen hinta vastaa 1000 - 2000 kilometrin polttoainekustannusta.
  4. Voisikohan siihen samaan laitteeseen saada myös maastokartan, josta olisi iloa syksyisillä sieniretkillä?

Pistäydyin tänään tutustumassa muutamassa myymälässä, mielenkiintoinen laite! Tutustumisen perusteella valitani voisi olla jokin Garmin malli, mutta en tarvitse sellaista "vieläkään"!
Vertailua

Tunnisteet:

2 Comments:

Blogger KooTee said...

Luovuta vain, se on hyvä laite vaikka välillä kiukuttaakin. Tutuilla reiteillä sitä ei kannata käyttää, ei edes kokeeksi. Saattaa olla, että tottumus on toinen luonto, reitin valinnassakin.

Minulla on ollut Garmin ja nyt on Tom Tom. Hyviä molemmat.

8.7.08

 
Blogger Mikkola said...

Kiitos kannustuksesta!
- asia kiinnostaa edelleen

9.7.08

 

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home