16.7.08

Moottorisänky

Vesisänkykausi kesti meillä muutamia viikkoja vaille 21 vuotta. Se päättyi patjan loppumiseen ja muutenkin sängyn vaihtaminen tuntui ajankohtaiselta. Ongelmatilanne, eli pieni helposti paikattava tihkuva vuoto sattui joulun aikaan. Uuden sängyn hankintaan käytimme harkintaa peräti ½ vuotta. Ei ollut akuuttia kiirettä!

Uusi moottorisänky tilattiin 12.6, joten odotusaika oli pitkä kuukausi. Uusi vuoteemme saapui sopimuksen mukaisesti 15.7, eli eilen. Nyt on ensimmäinen yö nukuttu siinä. En ylistä, en kehu enkä moiti, sillä yksi yö on vasta lyhyt kokeilu.

Ihminen kuluttaa keskimäärin 1/3 elinajasta vuoteessa, joten vesisängyssä olen vaimoni kassa viettänyt ajallisesti noin 7 vuotta elämästämme. Se on ollut laatuaikaa. Säädettävä sänky laatupatjoineen, oletan sen olevan luxusta, mutta onko se parempi, kuin kelluminen vesipatjalla, siitä kertyy kyllä vuosien myötä kokemuksia.

Jotakin saattaa kiinnostaa, kuka on uuden sänkymme valmistaja, joten on se syytä paljastaa enempiä mainostamatta; se on ruotsalainen Lectus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!