Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

4.7.08

Muutokset ruokkivat

Itselleni on parhaaksi esittää toisinaan kysymyksiä. Eräs pohdittava tehtävä on: —Mikä ihmeen tyyppi minä oikein luulen olevani?

Ei sitä ole kovin helppo tietää, sillä lähimmäiseni näkevät minut eritavoin, kuin minä itse. Päivittäin saatan näyttää itsestäni erilaisia piirteitä, toisinaan saan kolhuja ja olen puolustusasemissa, sillä mielen haavoittumista ei kukaan halua. Usein tämä nykyhetki muistuttaa liiaksi huomisesta ja eilinen muistuttaa paljon nykyhetkeä.

Elämä jatkuu tasaista rataa, eikä huippuelämys satu jokaiselle päivälle. Toiset eivät meitä kykene muuttamaan, mutta jos itse etsin muutosta, enkä asetu niitä vastaan saatan kokea uudenlaista onnistumista. Vanhan auton moottorikin käy tasaisesti vain, jos tulpat ovat puhtaat ja kaikki neljä sylinteriä toimivat.

Kuuntelen CD-äänikirjoja ja pieni -soitin lakkasi toimimasta, joten oli hankittava uusi. Tässä uutukaisessa on myös USB-liitäntä tikulle ja muistikorttipaikka. Otin ne heti käyttöön. Tallensin nettiradiosta jatsia ym. rauhallista musaa. Voin kuunnella miellyttävää soitantaa, kirjoja lukiessani, tai halutessani nukahtaa. Niin on tässä monitoimivekottimessa se CD-soitin ja radiokin.

Tunnisteet:

0 Comments:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home