Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

11.9.08

Lenkillä

Ei suomalaisten ruoka, tai ainakaan suomalaisten ruokatottumukset ole kovin hyviä, eikä terveellisiä. Katsoin eilen telkkarista Olet mitä syöt ohjelmaa jossa Anette Palsa ohjeisti taas terveellisempään suuntaan.

Yllättävää oli kuulla, miten television katselu lihottaa meitä. Ei sitä todella tule ajatelleeksi, miten ohjelman välissä tulevat mainokset lisäävät lenkkeilyä jääkaapin ja sohvan välillä. Palsan mukaan, ylipainoisen pitäisi rajoittaa telkkariaikansa n. 1. tuntiin vuorikaudessa, jotta ylensyönti pysyisi hallinnassa.

Inventoin omaa televisionkatsomisaikaani ja kyllä siitä pitäisi karsia pois ainakin 3 tuntia. Seuraavaksi on kait laskettava, paljonko syön turhia kaloreita, yhden elokuvan aikana. Onneksi olen pyrkinyt puputtamaan oman pihan satoa, omenoita ja tomaatteja, mutta eivät nekään ole kalorittomia.

Painonhallinta teettää työtä itsekullakin, onneksi on syksy, jolloin on miellyttävää kävellä luonnossa katsella sinistä taivasta ja ajatella harmaita pilviä, mutta telkkaria ei ainakaan toistaiseksi viedä vintille.

Tunnisteet:

2 Comments:

Blogger Freya said...

Tomaatit ainakin ovat melko kalorittomia ja aina omena voileivän hakkaa.

11.9.08

 
Blogger Sheila Juniper said...

Ai että telkkari lihottaa? - Eikös se ole aika kovaa ja mautonta nakerrettavaksi? ;)
Ihanaa, jos on omasta maasta tomaatteja ja muita kalorittomia vitamiinipommeja. Juuri ihmettelin, miten kaupasta ostetut kotimaiset vihannekset ovat aina vaan yhtä kalliita... samaa hintaa pitää kuin joskus keskitalvella. Ihan tuli mieleeni, josko kasvihuoneen ja vihannesmaan takapihalle perustaisin...

Mutta lykkyä tykö sinne "Aikatauluuun"!

12.9.08

 

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home