Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

10.9.08

Onnellisena maailmassa

Jokaiselle ihmiselle on oma napa kaikkein lähin, ei siitä minnekään pääse, mutta on meillä muitakin huolia, kuin tämä ilmastonmuutos. Minäkin tunnen huolta ympäristöstä, sillä maailman pitää toimia vielä meidän aikamme jälkeen, jopa miljoonia vuosia.

Saamme tiedosta paljon tuskaa, sillä eipä tätä muutosta huomaisi, elleivät tiedotusvälineet kertoisi mitä on tapahtumassa. Televisio ja maailmanlaajuinen www tietoverkko ym. pitävät meitä ajan tasalla.

Myös kirjallisuus kertoo tietoa menneestä ja ennakoi tulevaisuutta. Olen seurannut televisiosta Esko Valtaojan luotsaamaa keskustelua muiden viisaiden kanssa ja tullut siihen johtopäätelmään, että on siinä viisas mies. Innostuin jopa lainaamaan kirjastosta hänen viime vuonna ilmestyneen kirjansa ”Ihmeitä, —kävelyretkiä kaikkeuteen”.
Olen lukenut vasta kirjan puoliväliin, ja voin jo sanoa, että onpa hyvä tietokirja, jossa vaikeitakin asioita käsitellään, jopa ymmärrettävän yksinkertaisella tavalla. Kirjassa lähdetään elämän alusta ja päädytään ties minne, ehkä jopa galaksien tuolle puolelle.

Kyllä tämä maailma on sittenkin onnellinen paikka ja saamme joka hetki elää ihmeiden seurassa.

Tunnisteet: ,

0 Comments:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home