Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

1.1.09

Uusi Vuosi

Minä harrastan kävelylenkkejä lähiympäristöön, kaupungille tai metsiin, minne milloinkin. Kamera on aina matkaseurana ja samalla reppu antaa reissumiehelle jonkinlaisen tarkoituksen. Onhan se myös tehostamassa liikuntaa, koska repussa on jonkin verran painoa.

Hyväksi kävelyseuraksi olen kokenut mp3 soittimen, jolla vain harvoin kuuntelen musiikkia tai radiota. Muutan levylle luetut kirjat mp3 muotoon, joten niitä on todella mukava kuunnella kävellessä. Olen lähes varma, että näin tutustun myös moneen sellaiseen kirjaan, joka jäisi perinteisenä kirjana lukematta. Pyrin tekemään sen verran pitkiä lenkkejä, että ehdin yleensä kuunnella 2. levyn sisällön. Keskittyessäni kuvaamaan jotakin kohdetta keskeytän tietenkin kirjan kuuntelun, sillä kahteen asiaan en pyri yhtäaikaisesti paneutumaan.

Nämä tällaiset asiat ovat eläkeläisen erityisetuja, enkä minä töissä ollessani voinut käyttää näin paljoa aikaa liikuntaan ja muihin harrastuksiin.

Tunnisteet: , ,

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Olet tainnut tehdä tänään aika pirskatin pitkän kävelylenkin. ;)
Kiva kuva kaupungista. En olekaan katsellut sitä pitkään aikaan tuosta kulmasta. En oikein tykkää noista tornitaloista...

1.1.09

 
Anonymous Anonyymi said...

En ihan niin pitkää, koska lähdin satamasta kävelemään. Kuvia otin aika monta erilaista!

1.1.09

 
Anonymous Anonyymi said...

Very good!

4.1.09

 

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home