Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

29.1.09

Kokonaan uusiksi

Auton historia alkaa 1700 luvun loppupuolelta, jolloin ensimmäiset höyryvoimalla kulkeneet kuljettajan ohjaamat laitteet valmistettiin. Näiden yli 200 vuoden aikana auto on kehittynyt ja muuttunut ihmisen tarpeiden mukaan. Ehkä nyt kun öljy on kallistunut ja sen niukkuus nostaa polttoaineen hintaa odottaisi, että auto keksittäisiin uudelleen.

Siinä voisi muuttua muukin, kuin moottori, koska nykyinen kehittynyt teknologia antaisi uskomattomia mahdollisuuksia. Luulisi autosta voitavan tehdä erilaisen, joka olisi nykyistä ympäristöystävällisempi, ehkä halvempikin ja ennen kaikkea siitä voisi tulla turvallisempi.

Monissa tuotteissa on tapahtunut suuria muutoksia:

  1. Televisio on muuttunut isosta laatikosta litteäksi taulutelevisioksi
  2. Puhelin on kutistunut pieneksi ja monipuoliseksi kännykäksi
  3. Kamerat ovat kehittyneet valtavasti, kun hopea filmin korvaajaksi tuli sähköinen muistikortti

Nopean muutoksen uusiin autoihin voisi tehdä helpottamalla ajovalopolttimon vaihdon, joka on nykyautoon vaikeampi, kun koskaan ennen auton historiassa.

Tunnisteet:

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Aika on todella muuttunut, niinkuin kirjoitit. Pienemmäksi monet on kehitetty, mutta toimintoja kuitenkin enemmän. Kävin viime kesänä vanhojen autojen messuilla ja siellä näin esim; häkäpöntöllä varustetun auton. Biilit olivat muodokkaita, kuten vanhat autot, kun nykyään ne ovat "virtaviivaisia".

29.1.09

 

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home