Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

18.1.09

Elämässä on valintoja joita ei saa tehdä

Talvisilla jäillä liikkuminen ei liene koskaan aivan turvallista. Tällaisen käsityksen saa kun katselee tämän päivän uutisia, jotka kertovat ihmisten joutumisesta veden varaan. Jään alla on virtapaikkoja ja jääkanteen paukahtaneet railotkin saattavat olla vaarallisia.

Viikonvaiheessa on kuitenkin näkynyt paljon jäillä kulkijoita. Ei siellä ole tuntenut yksin olevansa, en ainakaan minä ole huomannut vaaranpaikkoja. Pikemmin on ongelmana ollut saada tylsällä kairalla pilkkireikä jäähän. Olen pyrkinyt liikkumaan etsien turvallisia reittejä ja valmiiksi porattuja reikiä. Ei maailmassa varmaan ole missään aivan turvallista, onko sitä edes kotona.

Mennessäni tuttavan luokse kahville tallasin ajattelemattomasti naapurin yksityisaluetta, josta sain isännältä nuhteet, mutta kaunis anteeksipyyntö taisi korjata asian, kun en saanut turpiini.

Tunnisteet:

1 Comments:

Blogger kipi said...

Se on totta, että moni on tänä talvena saanut tahtomattaan harjoittaa avantouintia pilkkihaalareissaan. Näin maalta katsottuna tuntuu aika rohkealta, jopa uhkarohkealta, mutta kai se saalistusvietti vie pilkkimiehenkin mennessään.. Toivottavasti ei kuitenkaan sukkeluksiin kylmään ja märkään veteen. :)

19.1.09

 

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home