3.7.09

Harmia ja ajatuksia

Braun sauvasekoitin lakkasi toimimasta, koska sitä on rasitettu liiaksi eikä leikkuuterä enää pyöri vaikka moottori kuinka huutaisi. Takuu ei ole enää voimassa, tosin ei ole ostokuittiakaan. Tuo vika on ehkä valmistusvirhe, joskin laitteenvalmistaja varmaan sanoisi, että konetta on rasitettu liiaksi.

Menin heti ostamaan uutta laitetta ja katselin hyllyssä olevia vaihtoehtoja. Entisenlaista ei hyllyssä ollut joten valitsin Elektroluksin ja Philipsin välillä. Noin päälisin puolin katsellen pidän Philips HR1361 hieman kestävämmän näköisenä. Moottorissakin on tehoa peräti 600 w, joten on siinä voimaa ja vääntöä. Takuu on 2 vuotta ja nyt panen takuukortin muiden takuulappujen kanssa samaan mappiin.

Marketista autolle kävellessäni huomasin autoni takalokasuojassa jotakin outoa, uutta muotoilua. Se repsotti irti! Vierestä oli juuri lähtenyt toinen asiakas, joka on etupuskurillaan repäissyt muovisen lokasuojan kiinnikkeet irti. Ei ollut tuulilasissa lappua, kuka on ollut asialla, vaikka ei tuollainen kosketus ole voinut huomaamatta tapahtua. Yritin painella kiinnikkeitä takaisin mutta osa niistä oli repeytynyt poikki. Kotiin tultuani paikkailin asiaa saumaussilikonilla ja ainakin toistaiseksi lokasuoja on paikallaan. Onneksi se on muovia eikä ole pahemmin vaurioitunut, kuin niiden kiinnikkeiden osalta.

Mitähän tästä ottaisi opikseen; ainakin sen, että en tippaakaan kunnioita sitä autoilijaa joka vaurion aiheutti ja sen jälkeen pakeni paikalta. Varmaan hän selittäisi, ettei ole edes huomannut, mutta siihen en usko!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!