Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

5.11.09

Ajatuksia kohderyhmästä
Pitäisikö minun ajatella tätä blogin kirjoittamista paremmin, koska jotkut lukevat kirjoittamiani juttuja? Toisinaan lukijoita on enemmän toisinaan vähemmän, mutta jonkinlaista liikennettä tällä on kaikenaikaa.


Ei ole tullut ajateltua, mikä tai ketkä kuuluvat kohderyhmääni. Olen itse ollut eläkkeellä jo koko tähän blogiin kirjoitteluajan, joten eivät nämä sepustukset ainakaan nuoria kiinnosta. Se aika jonka selaaja viipyy bogissani, on noin minuutin kerrallaan, joten hyvin siinä ajassa ehtii lukea nämä 100 – 150 sanan mittaiset tekstit. Kovin tiivistä teemaa en tule vastaisuudessakaan ottamaan vaan kirjoittelen mistä milloinkin, ja tietenkin kuvitus on tärkeää jokaiselle blogille.

Jos Sinulla arvoisa lukija on minulle jotakin vinkkiä, niin ole hyvä käytä kommentti lootaa, jotta jonkinmoinen interaktivisuus pääsisi näkyville.

Tunnisteet:

1 Comments:

Blogger Maelka said...

Heips,
eksyn noiden valokuvahaasteiden kautta sivuillesi. Kun itsekkin asun täällä Jyväskylässä, niin ihan oli mielenkiintoista katsoa, millaisia kuvauskohteita olet täältä löytänyt. Kaikkea en vielä kerennyt katsoa ja lukea, mutta tulen toistekkin.

26.11.09

 

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home