Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

16.11.09

Päivän teematFinnairin lentäjät ovat lakossa ties miten pitkään, sillä he haluavat lisää liksaa ja työantaja pikemminkin tinkisi hintoja. Onneksi nyt ei ole lomamatkaa tai muuta ulkomaan reissua suunnitteilla, ainakaan lentäen.

Sikainfluenssa saa myös paljon tilaa tiedotus-välineissä, jotenkin siinä on väärin toimittu, ainakin joidenkin mielestä. Saapa nähdä tuleeko kipeäksi ja joutuuko sen epidemian sairastamaan. Olen ollut myönteinen mahdolliselle rokotukselle, mutta riskiryhmään kuulumattomana se voi jäädä saamatta.

Eilinen BB-talk show on saanut ennätysmäisen suuren katsojamäärän. Mikähän siihen on syynä, sillä oli melko selvää, että Toni tai Sami häädettäisiin. Tasaväkiseltä se näyttikin, mutta nyt oli Samin vuoro. Pääseepä mies ottamaan laulutunteja, sillä niitä hän tarvitsee, jos aikoo vielä jatkaa esiintymistä. En kuulunut hänen kannattajiinsa, mutta BB-ohjelmaa olen seurannut. Parin viikon päästä se päättyy jolloin joku voittaa 50 000€. Voittajaa on ihan turha vielä veikkailla, sillä kahdessa viikossa voi monella mieli vielä muuttua.

Tunnisteet: ,

0 Comments:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home