Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

7.12.09

Joulumuistamista


Osa kansasta on saanut veronpalautuksia ja posti tuo päivittäin kasoittain mainoksia, joissa opastetaan miten noista ylijäämärahoista saa Jouluiloa. Joulun odotus on ollut lapsesta alkaen jännää, ja pidän hyvänä, kun sama tunne jatkuu. Kaupat ovat joka päivä lahjoja tulvillaan, joten nyt tulee miettiä, miten muistan ystäviä ja tuttuja lahjoen. Jotakin tarpeetonta pitää hankkia tietysti ihan itsellekin. Kaikesta tästä hyötyy myös kansantalous, kunhan ostamme suomalaisia tuotteita. Miksemme ostaisi?

Säätila jatkuu Tanskan ilmastokokouksesta huolimatta leutona , joten lämmitysenergiaa säästyy, eikä hämärien päivien valaisu energiansäästölampuilla kuluta sekään paljoa sähköä. Säästyvät sentit vain nopeasti kierrätykseen, mutta syödään säästäen, etteivät sentit tartu vyötäröön.

Sukset saavat olla vielä autotallin ylisillä, koska lunta ei ole hiihtämiseen tarvittavaa määrää, mutta sauvat, ne ovat päivittäin tehokkaassa käytössä. Onneksi kävelysauvojen kestoikä on pitkä, sillä niistä kuluvat vain piikit.

Pilkillä olisi mukavaa istua, mutta jäälle ei ole menemistä, koska ei sitä juurikaan ole. Soutuvene lepää talviteloilla, mutta harkitsen vakavasti sen ottaisinko talvi käyttöön, sillä olisihan mukava onkia jouluksi ahvenia räntäsateessa veneessä istuskellen.

Tunnisteet: ,

0 Comments:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home